Hyundai Nederland

Plus € 1.000 inruilvoordeel!

Zeer scherpe Private Lease aanbiedingen

Doe mij een spectaculair aanbod!

Neem nu contact met mij op

Wel eens aan Private Lease gedacht? Dan is nu het moment, want de dealer draait deze maand door!

Sluit je deze maand een Private Lease abonnement af voor de Hyundai i10, i20, i30 of IONIQ, dan krijg je € 1.000 inruilvoordeel op jouw huidige auto. Bovendien gelden er nu extra scherpe prijzen! Wees snel, want op=op!

Laag vast maandbedrag
Nieuw rijden voor een laag vast maandbedrag, wie wil dat nu niet? Verzekering? Inclusief! Onderhoud? Inclusief!  Je betaalt alleen nog de brandstof.

Prijzen
Benieuwd wat je per maand betaalt voor een nieuwe Hyundai? Simpel! Als je deze maand een private lease contract afsluit is het vaste maandbedrag tot het einde van het contract éxtra voordelig.

  • Hyundai i10: al van € 239 voor € 189 per maand*
  • Hyundai i20: al van € 296 voor € 259 per maand*
  • Hyundai i30: al van € 402 voor € 379 per maand*
  • Hyundai IONIQ Hybrid: al van € 444 voor € 399 per maand

    De Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met LeasePlan. Klik HIER voor een overzicht van alle actietarieven op de website van LeasePlan.
    Eerst meer informatie? Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact op!  

Stap in!
Wacht niet langer en profiteer van deze actie. De actie geldt vanaf 1 mei tot en met 31 mei 2017. Kom nu langs in onze showroom of laat via onderstaande button jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Een auto in te ruilen? Bekijk ons spectaculaire inruilvoordeel op alle modellen! 
Weleens gedacht aan het financieren van je nieuwe auto? Klik hier voor de mogelijkheden. 

Doe mij een spectaculair aanbod! 

Actie geldig van 01-05-2017 tot en met 31-05-2017 met uiterste kentekenregistratiedatum van 30-06-2017. *Private Lease actie i.s.m. LeasePlan. Weergegeven maandbedragen zijn vanafprijzen, berekend op basis van een looptijd van 60 maanden, 10.000 KM per jaar. Maandprijzen zijn incl. 21% BTW en incl. kosten rijklaar maken, vervangend vervoer na 72 uur, leges en recyclingbijdrage, excl. metallic lak en volgens opgaaf van Hyundai-Alles-in-1. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.