Hyundai Nederland

Tot wel € 3.000 extra!

Héél veel inruilvoordeel!

Doe mij een spectaculair aanbod!

Neem nu contact met mij op

Toe aan een nieuwe auto? Bekijk je met glinsterende ogen alle aanbiedingen? Kijk dan niet verder, want de Hyundai Dealer Draait Door! Je ontvangt tot en met 31 mei namelijk tot wel €3.000 extra inruilvoordeel bij aankoop van een nieuwe Hyundai. En het mooiste: dit geldt voor al onze modellen!

Waar voor je geld
Je hebt jarenlang prettig in je auto gereden. Hij heeft je trouwe dienst bewezen als vervoer naar werk en bracht de kinderen veilig naar school. Maar nu is het moment daar: het is tijd voor een nieuwer model. Natuurlijk wil je je huidige auto niet voor een habbekrats verkopen, want hij is je veel waard. Wacht daarom niet langer, dit is hét moment! 

Extra veel inruilvoordeel
Koop tot en met 31 mei een Hyundai bij de Hyundai-dealer, dan ontvang jij boven op het inruilbedrag een mooi extraatje! Hoe veel dat extraatje precies is? Nou, dat is heel simpel. Koop een van onderstaande modellen:

  • Hyundai i10: €1.500
  • Hyundai i20: €1.500 
  • Hyundai i30: €2.000 
  • Hyundai IONIQ: €2.000  
  • Hyundai ix20: €2.000  
  • Hyudai Tucson: €2.000  
  • Hyundai i40 sedan: €3.000  
  • Hyundai Santa Fe: €3.000  

Koop je een Hyundai i10 of i20? Dan ontvang je boven op het inruilbedrag €1.500 extra. Bij aankoop van een Hyundai i30 en IONIQ ontvang je €2.000 extra inruilvoordeel en bij de Hyundai i40 en Santa Fe zelfs €3.000! Dat is jouw trouwe vierwieler wel waard toch?

Meer weten over onze financieringsmogelijkheden? Klik hier!
Benieuwd naar onze scherpe Private Lease mogelijkheden? Bekijk de acties hier

Doe mij een spectaculair bod!
Maak snel een afspraak en ontdek wat jouw auto waard is. En dan rijd je binnenkort zelf weg in een spiksplinternieuwe Hyundai.

Kom langs in onze showroom of laat via onderstaande button jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. 

Actie geldig van 01-05-2017 tot en met 31-05-2017 met uiterste kentekenregistratiedatum 30-06-2017 en geldt alleen op voorraadauto's. De inruilwaarde van uw huidige auto is een indicatie en heeft als richtlijn de officiële Autotelex koerslijst. De inruilwaarde van uw auto kan afwijken en is o.a. afhankelijk van de staat en kilometerstand van uw auto. Raadpleeg altijd uw dealer vooraf. Gratis navigatiekaart-updates i.c.m. onderhoud bij uw Hyundai Erkend Reparateur. Kaartupdates niet geldig voor Pioneer navigatiesystemen. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Bekijk hier meer informatie over kosten en voorwaarden.

* De Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking is alleen van toepassing op Hyundai voertuigen die initieel aan een eindgebruiker zijn verkocht door een Erkend Hyundai Dealer. De gedetailleerde garantievoorwaarden zijn per 1/1/2017 beschreven in het service & garantieboekje.