close gnb layer
close gnb layer
Wat vindt RTL Nieuws van onze brandstofcelauto?

Wat vindt RTL Nieuws van onze brandstofcelauto?

gisteren | Nieuws & Tips, Video
Thierry Neuville bezorgt Hyundai historische zege

Thierry Neuville bezorgt Hyundai historische zege

25 augustus 2014 | Nieuws & Tips, Video
Infographic: hoe werkt een brandstofcelauto?

Infographic: hoe werkt een brandstofcelauto?

22 augustus 2014 | New Thinking
Lees meer op iMotion, het digitale magazine van Hyundai
 

Universele autobedrijven

Informatie voor universele autobedrijven

Technische trainingen:

Om een Hyundai op verantwoorde wijze te onderhouden en repareren is een algemene kwalificatie als autotechnicus gewenst. Daarnaast is een specialisatie in de geavanceerde techniek die wordt toegepast in een Hyundai noodzakelijk. Gekwalificeerde autotechnici kunnen -tegen betaling- deelnemen aan het opleidingsplan voor Hyundai Autotechnici. Opleidingen kunnen worden gevolgd op 3 niveaus te weten:

  1. Hyundai Assistent Autotechnicus
  2. Hyundai Autotechnicus
  3. Hyundai Master Autotechnicus

Tijdens de trainingen wordt bovendien aandacht besteed aan vinden van de juiste technische informatie, werkwijzen en diagnosetechnieken binnen informatiesystemen van Hyundai.

Voor informatie over het Hyundai opleidingsplan en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met afdeling Technische Trainingen van Hyundai. Telefoonnummer 0252-240340

Technische informatie:

Technische informatie is voor universele autobedrijven te verkrijgen via HERIOS, elektronische reparatie en werkplaatsinformatie. Klik hier om toegang te krijgen tot de technische informatie van Hyundai.

Onderdelen:

Voor onderhoud en reparatie is het aanbevolen gebruik te maken van originele Hyundai onderdelen. Professionele autobedrijven kunnen Hyundai onderdelen via de portalwebsite van PartOne rechtstreeks bestellen. Klik hier om rechtstreeks onderdelen te bestellen.