close
What people like the best option?
Trim
  Exterior Color
   Interior Covering
    loading
    Hyundai Hyundai i40 wagon 8.2 155

    Hyundai
    5 jaar zeker

    • 5 jaar garantie op product– en fabricage–
     fouten, zonder kilometerbeperking
    • 5 jaar Hyundai Voertuiginspectie
    • Hyundai levenslange Mobiliteitsgarantie
    • Nieuwwaardedekking
    • Hyundai Navigatie Onderhoud en updates
    Vanaf € 30.995,-
    i40
    Gallery
    Experience


    previous
    next
    Ontdek de Hyundai i40 wagon

    Meer weten van deze Hyundai? Maak een afspraak bij uw Hyundai-dealer voor een proefrit of vraag de uitgebreide brochure aan en ontvang de informatie snel thuis.

    Nu ook met 20% bijtelling

    ACTIES

    GOOOOOOO! De perfecte combinatie!

    GOOOOOOO! De perfecte combinatie!

    De Hyundai Go! modellen zijn stuk voor stuk perfecte combinaties. Kijk snel naar ons uitgebreide aanbod van Hyundai Go! Modellen.

    Ga naar deze actie

    HIGHLIGHTS

    • EXTERIEUR

     De Hyundai i40 is vormgegeven volgens Hyundai’s Fluidic Sculpture-designtaal. Geïnspireerd op natuurlijke esthetiek biedt hij een harmonieuze balans tussen ronde vormen en scherpe lijnen.
    • INTERIEUR

     Het interieur is volmaakt in harmonie met het elegante en markante exterieur.
    • PRESTATIES

     Een nieuwe generatie opwindende benzinemotoren en transmissies zorgen voor zuinigheid zonder aan kracht in te boeten of het rijplezier te beperken.
    • VEILIGHEID

     Intelligente veiligheidsvoorzieningen detecteren automatisch gevaarlijke situaties en dragen bij aan het voorkomen van ongelukken.
    • COMFORT

     De Hyundai i40 biedt meer dan een oogstrelend design. Met maximaal 1.719 liter aan bagageruimte kan met deze vijfdeurs wagon het nodige worden verstouwd.

    EXTERIEUR

    Design that appeals to the emotions, right off the bat. The first thing you’ll notice about the i40 is its front lighting group: eagle-eye head lamps and wing-shaped fog lamps. A nature-inspired organic design combines a sporty style and sleek profile for a charismatic effect.

    Koplampen
    Het eerste wat opvalt bij de Hyundai i40 is de verlichting aan de voorzijde: koplampen als arendsogen en vleugelvormige mistlampen. Het organische design brengt sportiviteit en elegantie op charismatische wijze samen.

    A Euro-chic estate ready for tomorrow. The i40 gives estate cars a new edge. With a futuristic profile and strong character lines that match well with an elongated greenhouse, the i40 boasts a European sportiness.
    A design story that flows front to back. The i40’s best angle? Every angle. After all, the front, rear and side designs harmonize so well, they feel like one. The look is graceful, the feel is modern.

    Achterlichtunits met LED-verlichting
    De grote, om de hoeken doorgetrokken en fraai ogende achterlichtunits zijn voorzien van LED-verlichting voor maximale zichtbaarheid en meer veiligheid. De remlichten reageren een fractie van een seconde sneller dan conventionele lampen en waarschuwen achteropkomend verkeer dus vlotter.


    • Buitenspiegels
     De aerodynamisch gevormde buitenspiegelkappen minimaliseren windgeruis en bevatten elk een geïntegreerde richtingaanwijzer voor het veiliger wisselen van rijstrook.


    • Mistlampen voor
     De mistlampen aan de voorzijde vallen op door hun heldere lenzen en zijn extra laag gepositioneerd zodat ze ook bij dichte mist toch nog de weg voor de auto uitverlichten (standaard vanaf Go! Edition).


    • Hoog geplaatst derde remlicht
     Het in de dakspoiler geplaatste derde remlicht met LED’s staat garant voor maximale zichtbaarheid en veiligheid.


    • Velgen
     De lichtmetalen velgen zijn niet alleen fraai, ze zijn ook licht van gewicht en verbeteren zodoende het rijgedrag.

    INTERIEUR

    A sporty, high-tech experience, inside and out. Who comes first when it comes to the driver’s-seat design? The driver, of course. Everything about the cabin, from its roominess to flowing plane, was made to provide you with the utmost comfort and convenience.

    Interieurruimte die verwachtingen overtreft
    Om te voldoen aan het hoge verwachtingspatroon van Europese klanten, is de Hyundai i40 uitgerust met geavanceerde elektronische componenten en afgewerkt met hoogwaardige materialen.    Grote en veelzijdige bagageruimte

    In delen neerklapbare achterbank
    De in ongelijke delen (60:40) neerklapbare achterbank vergroot de veelzijdigheid. Zo passen er grote voorwerpen in de Hyundai i40 terwijl er ook zitruimte voor passagiers beschikbaar blijft.

    Uitnodigend om veel te vervoeren
    De Hyundai i40 heeft een bagageruimte van 553 liter inhoud onder het bagage-afdekzeil met de achterbank in gebruik. Deze is uit te breiden tot maximaal 1.719 liter. Het is opmerkelijk hoeveel er mee kan achter in de Hyundai i40.

    Volledig vlakke laadvloer
    De rugleuningen van de achterbank verdwijnen in de vloer, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat met rails om bagage vast te zetten.


    • Centrale armsteun met bekerhouders
     Voor het comfort van de passagiers achterin is de Hyundai i40 uitgerust met een inklapbare armsteun met bekerhouders.


    • ISOFIX-bevestigingspunten
     Elke Hyundai i40 is uitgerust met duidelijk herkenbare en eenvoudig te gebruiken ISOFIX-bevestigingspunten voor het zo veilig mogelijk plaatsen van een kinderzitje.


    • Luxe middenarmsteun
     De middenarmsteun is niet slechts een comfortabele plek om uw ellenboog steun te bieden, hij is ook voorzien van een aantal vakjes waarin voorwerpen zoals cd’s hun plek vinden.


    • Opbergvak
     Handig om losse voorwerpen in op te bergen. Een schuifdeksel zorgt voor opgeruimd gevoel.

    PRESTATIES


    Gamma 1.6 GDi

    De nieuwe generatie motoren en transmissies waarmee de Hyundai i40 is uit te rusten, bieden betere prestaties dan ooit tevoren. De nieuwe, zeer efficiënte GDI-benzinemotoren hebben directe brandstofinspuiting en zijn voorzien van Dual CVVT (continu variabele kleptiming voor zowel de inlaat- als de uitlaatkleppen). Een nieuwe dieselmotor is beschikbaar in de vorm van de 1.7 CRDi met een maximumvermogen van 85 kW (116 pk) of 100 kW (136 pk).


    Handgeschakelde zesversnellingsbak Voor de Hyundai i40 Wagon, biedt Hyundai standaard een zesversnellingsbak aan die economisch is en stil en ultrasoepel schakelt.

    VEILIGHEID


    Blijf binnen de lijnen met Lane Keeping Assist Control

    Deze voorziening voorkomt dat de bestuurder achter het stuur indut. Zodra de auto van rijstrook verandert zonder dat de knipperlichten zijn ingeschakeld, waarschuwt het systeem de bestuurder met een akoestisch signaal. Indien nodig wordt een corrigerende stuurbeweging ingezet (standaard op de i-Catcher uitvoering)

    9-airbags protection to keep all of you safe. With up to nine airbags available, including each driver and passenger airbags, two side curtain airbags and four thorax airbags at the outboard seating positions plus a new airbag offering driver knee protection, i40 takes every possible precaution to reduce the risk of serious injury.

    Hill-start Assist Control
    Deze techniek voorkomt dat de auto op een helling wegrolt als de bestuurder zijn voet van het rempedaal haalt.    • Elektrische parkeerrem
     De elektrisch bedienbare parkeerrem spaart ruimte. De drukknop staat in verbinding met de boordcomputer en is dus intelligent.

    COMFORT


    Achteruitrijcamera toont wat er achter de auto gebeurt

    De achteruitrijcamera biedt op de display van het navigatiesysteem een goed beeld van alles wat zich achter de auto bevindt. Grafische lijnen helpen bij het inparkeren (op Go! Edition en Business Edition).


    Audio voor luisterplezier
    Het standaard audiosysteem omvat zes speakers, een RDS-radio en een cd-speler die geschikt is voor MP3. Via de AUX/USB-aansluiting en iPod-kabel kan een iPod of andere muziekdrager worden aangesloten.

    LCD Supervision-cluster
    Een sterk staaltje elektronica: het speciale LCD supervision-cluster garandeert een helderheid die zijn gelijke niet kent. De tellers zijn optimaal afleesbaar en de blauwe verlichting is rustig voor de ogen. Druk de startknop in en de display komt tot leven in een veelheid aan kleuren.
    Tripcomputer
    Tussen de toerenteller en snelheidsmeter zit een display waarop informatie wordt getoond als gereden afstand, gemiddeld verbruik en de resterende actieradius.

    Stuurwielbediening: alle knoppen daar waar u ze verwacht
    Met het oog op comfortabel en veilig rijden zijn diverse bedieningsknoppen in het stuurwiel geïntegreerd, zodat u beide handen aan het stuur kunt houden.    Eersteklas weergave van geluid
    De standaard geluidsinstallatie heeft al RDS en zes speakers die zorgen voor een rijke en volle klankweergave. Uitbreiding met een 6-cd-wisselaar en een extra, externe voorversterker en subwoofer is mogelijk.

    Volautomatische airconditioning met keuze voor twee
    Met de volautomatische airconditioning kan de temperatuur in het interieur van de Hyundai i40 links en rechts gescheiden van elkaar worden ingesteld (standaard vanaf Go! Edition).


    Business edition

    Business Edition

    ACCESSOIRES

    • BAGAGEBAK RUBBER

     BAGAGEBAK RUBBER

     € 95,00
    • BAGAGEBAK RUBBER

     BAGAGEBAK RUBBER

     € 95,00
    • BAGAGE/HONDENREK BOVEN

     BAGAGE/HONDENREK BOVEN

     € 229,00
    • DAKDRAGER ALUMINIUM

     DAKDRAGER ALUMINIUM

     € 279,00
    • DAKDRAGER ALUMINIUM

     DAKDRAGER ALUMINIUM

     € 309,00
    • TREKHAAK MET VASTE KOGEL

     TREKHAAK MET VASTE KOGEL

     € 419,00
    • TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGEL

     TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGEL

     € 599,00
    • TREKHAAK AFN I40 SEDAN

     TREKHAAK AFN I40 SEDAN

     € 599,00
    • THULE PRORIDE 591 BIKE CARRIER

     THULE PRORIDE 591 BIKE CARRIER

     € 145,00
    • SKIDRAGER 4 PAAR SKI'S

     SKIDRAGER 4 PAAR SKI'S

     € 129,00
    • HULPVERENSET

     HULPVERENSET

     € 419,00
    • UITBREIDINGSSET T.B.V. PIN 10 ACCULADER

     UITBREIDINGSSET T.B.V. PIN 10 ACCULADER

     € 85,00
    • TREKHAAKKABELSET 13 POLIG

     TREKHAAKKABELSET 13 POLIG

     € 419,00
    • WEGKLAPBARE TREKHAAK

     WEGKLAPBARE TREKHAAK

     € 929,00
    • ZIJWINDSCHERMENSET

     ZIJWINDSCHERMENSET

     € 85,00
    • SIERLIJST ZWART

     SIERLIJST ZWART

     € 219,00
    • BUMPERBESCHERMINGS FOLIE ZWART

     BUMPERBESCHERMINGS FOLIE ZWART

     € 45,00
    • BUMPERBESCHERMINGS FOLIE TRANSPARANT

     BUMPERBESCHERMINGS FOLIE TRANSPARANT

     € 45,00
    • BUMPERBESCHERMINGS FOLIE ZWART

     BUMPERBESCHERMINGS FOLIE ZWART

     € 49,00
    • BUMPERBESCHERMINGS FOLIE TRANSPARANT

     BUMPERBESCHERMINGS FOLIE TRANSPARANT

     € 49,00
    • SKIDPLATE VOOR

     SKIDPLATE VOOR

     € 199,00
    • SKIDPLATE ACHTER

     SKIDPLATE ACHTER

     € 289,00
    • DORPELLIJSTEN

     DORPELLIJSTEN

     € 369,00
    • SPATLAPPENSET VOOR

     SPATLAPPENSET VOOR

     € 55,00
    • SPATLAPPENSET ACHTER

     SPATLAPPENSET ACHTER

     € 55,00
    • SPATLAPPENSET ACHTER

     SPATLAPPENSET ACHTER

     € 55,00
    • BESCHERMFOLIE DEURHENDELS

     BESCHERMFOLIE DEURHENDELS

     € 55,00
    • LED-VERLICHTING VOETENRUIMTE

     LED-VERLICHTING VOETENRUIMTE

     € 149,00
    • ACHTERKLEPLIJST RVS HOOGGLANS

     ACHTERKLEPLIJST RVS HOOGGLANS

     € 89,00
    • ACHTERKLEPLIJST RVS GEBORSTELD

     ACHTERKLEPLIJST RVS GEBORSTELD

     € 89,00
    • BUMPERBESCHERMING ABS

     BUMPERBESCHERMING ABS

     € 89,00
    • BUMPERBESCHERMING PUR

     BUMPERBESCHERMING PUR

     € 89,00
    • GRILLELIJST ONDER HOOGGLANS

     GRILLELIJST ONDER HOOGGLANS

     € 189,00
    • ONDERGRILLE U I40 GEBORSTELD

     ONDERGRILLE U I40 GEBORSTELD

     € 199,00
    • GDI LOGO ROOD

     GDI LOGO ROOD

     € 29,00
    • GRILLE LAMELLEN HOOGGLANS

     GRILLE LAMELLEN HOOGGLANS

     € 179,00
    • GRILLE LAMELLEN GEBORSTELD

     GRILLE LAMELLEN GEBORSTELD

     € 179,00
    • MISTLAMPOMLIJSTING RVS HOOGGLANS

     MISTLAMPOMLIJSTING RVS HOOGGLANS

     € 199,00
    • MISTLAMPOMLIJSTING RVS GEBORSTELD

     MISTLAMPOMLIJSTING RVS GEBORSTELD

     € 199,00
    • DEURSTOOTLIJSTEN SET

     DEURSTOOTLIJSTEN SET

     € 109,00
    • KOFFERBAKMAT, REVERSIBLE MAT

     KOFFERBAKMAT, REVERSIBLE MAT

     € 105,00
    • KOFFERBAKMAT, NIET REVERSIBLE

     KOFFERBAKMAT, NIET REVERSIBLE

     € 55,00
    • KOFFERBAKMAT I40 MET RAIL, REVERSIBLE

     KOFFERBAKMAT I40 MET RAIL, REVERSIBLE

     € 99,00
    • MATTENSET RUBBER

     MATTENSET RUBBER

     € 55,00
    • MATTENSET NAALDVILT

     MATTENSET NAALDVILT

     € 39,00
    • MATTENSET LUXE VELOURS

     MATTENSET LUXE VELOURS

     € 59,00
    • PASSAGIERSSTOELNET

     PASSAGIERSSTOELNET

     € 55,00
    • KLEDINGHANGER

     KLEDINGHANGER

     € 59,00
    • AUTOSPECIFIEKE TASSENSET

     AUTOSPECIFIEKE TASSENSET

     € 349,00
    • MATSET SEMI VELOURS

     MATSET SEMI VELOURS

     € 35,00
    • MATTENSET LUXE VELOURS

     MATTENSET LUXE VELOURS

     € 55,00
    • INSTAPLIJSTEN RVS

     INSTAPLIJSTEN RVS

     € 119,00
    • OPBLAASBARE FLESSENHOUDER

     OPBLAASBARE FLESSENHOUDER

     € 29,00
    • LEDER\KUNSTLEDER (50/50) INTERIEUR

     LEDER\KUNSTLEDER (50/50) INTERIEUR

     € 1.369,00
    • MASSAGE STOEL ALLEEN ICM LEDER INTERIEUR

     MASSAGE STOEL ALLEEN ICM LEDER INTERIEUR

     € 299,00
    • BEKLEDEN LEDER STUURWIEL

     BEKLEDEN LEDER STUURWIEL

     € 269,00
    • STOELVERWARMING 2 STOELEN ICM LEDER

     STOELVERWARMING 2 STOELEN ICM LEDER

     € 249,00
    • TELEFOONMONTAGE SET

     TELEFOONMONTAGE SET

     € 15,95
    • SMARTPHONEHOUDER TBV TELEFOONMON. SET

     SMARTPHONEHOUDER TBV TELEFOONMON. SET

     € 7,95
    • LEDER INTERIEUR

     LEDER INTERIEUR

     € 1.679,00
    • PARROT CARKIT MKI9000

     PARROT CARKIT MKI9000

     € 219,00
    • PARROT CARKIT MKI9100

     PARROT CARKIT MKI9100

     € 249,00
    • PARROT CARKIT MKI9200

     PARROT CARKIT MKI9200

     € 289,00
    • KLASSE 3 ALARM

     KLASSE 3 ALARM

     € 899,00
    • PARKEERSENSOREN ACHTER

     PARKEERSENSOREN ACHTER

     € 379,00
    • PARKEERSENSOREN VOOR

     PARKEERSENSOREN VOOR

     € 449,00
    • AUTOMATISCHE SPIEGEL INKLAP MODULE

     AUTOMATISCHE SPIEGEL INKLAP MODULE

     € 99,00
    • SPEAKERUPGRADESET

     SPEAKERUPGRADESET

     € 179,00
    • PIONEER F960 TBV I40 MAT ZWART

     PIONEER F960 TBV I40 MAT ZWART

     € 1.579,00
    • PIONEER F960 TBV I40 PIANO LAK

     PIONEER F960 TBV I40 PIANO LAK

     € 1.579,00
    • NEXTBASE DUO DVD CLICK & DRIVE

     NEXTBASE DUO DVD CLICK & DRIVE

     € 499,00
    • 16 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     16 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.129,00
    • 16 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     16 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     € 989,00
    • 16 INCH VELG MET BANDOZ X5B MET BAND

     16 INCH VELG MET BANDOZ X5B MET BAND

     € 1.259,00
    • 17 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     17 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.369,00
    • 17 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     17 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     € 1.219,00
    • 17 INCH VELG SPARCO TARMAC MET BAND

     17 INCH VELG SPARCO TARMAC MET BAND

     € 1.379,00
    • 18 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     18 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.599,00
    • 18 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     18 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     € 1.979,00
    • BV MSW24 ICM KH225/40R19

     BV MSW24 ICM KH225/40R19

     € 1.949,00
    • BV OZITALIA150 ICM KH225/40R19

     BV OZITALIA150 ICM KH225/40R19

     € 2.669,00
    • BV OZITALIA150 ICM KH225/40R19

     BV OZITALIA150 ICM KH225/40R19

     € 2.669,00
    • BV OZLOUNGE 10 ICM KH225/40R19

     BV OZLOUNGE 10 ICM KH225/40R19

     € 2.199,00
    • BV OZLOUNGE 10 ICM KH225/40R19

     BV OZLOUNGE 10 ICM KH225/40R19

     € 2.199,00

    Alle prijzen zijn inclusief montage

    PRIJZEN

    Hyundai i40 wagon Bijtelling Transmissie Aandrijving Netto catalogus­ prijs BTW BPM Consumenten­prijs
    incl. BTW en BPM
    Netto bijtelling 42% Netto bijtelling 52%
    1.6 GDI Blue Go! edition 25% 6 MT 2WD € 20.691,- € 4.345,- € 5.959,- € 30.995,- € 271,21 € 335,78
    1.7 CRDi Blue Go! edition 25% 6 MT 2WD € 22.200,- € 4.662,- € 6.633,- € 33.495,- € 293,08 € 362,86
    Kleuren Consumentenprijs
    incl. BTW
    Standaard lak Zonder meerprijs
    Metallic € 700,-
    Mica Parelmoer € 750,-
    Verlengde Garantie Consumentenprijs
    incl. BTW
    6e jaar - Benzine € 436,-
    6e + 7e jaar - Benzine € 767,-
    Snelle beslissers t/m 7e jaar - Benzine € 715,-
    6e jaar - Diesel € 501,-
    6e + 7e jaar - Diesel € 881,-
    Snelle beslissers t/m 7e jaar - Diesel € 822,-

    De Hyundai Verlengde Garantie moet aansluiten op de fabrieksgarantie. Speciale
    aanbieding voor snelle beslissers: Verlengde Garantie tot en met het 7e jaar direct afsluiten
    bij aanschaf van uw nieuwe Hyundai. Kilometerbeperking Hyundai Verlengde Garantie:
    6e+7e jaar benzine: 200.000 km, 6e+7e jaar diesel: 250.000 km.

    afleverkosten Standaard
    afleverpakket*
    Luxe
    afleverpakket*
    Hyundai i40 wagon € 729,- € 99,- € 159,-
    Recyclingbijdrage € 45,-*
    Kosten inschrijven kentekenregister, identiteitsvaststelling en tenaamstelling € 48,70**

    * Incl. BTW
    ** € 45,- incl. 0 % btw , € 3,70 incl. 21 % btw

    VERBRUIKSCIJFERS

    Hyundai i40 wagon Bijtelling Transmissie l/100 km g/km Label Carrosserie Aandrijving
    1.6 GDI Blue Go! edition Blue 25% 6 MT 6 140 B Wagon 2WD
    1.7 CRDi Blue Go! edition Blue 25% 6 MT 4.3 113 C Wagon 2WD