close
What people like the best option?
Trim
  Exterior Color
   Interior Covering
    loading
    Hyundai Hyundai i30 wagon 8.0 211

    Hyundai
    5 jaar zeker

    • 5 jaar garantie op product– en fabricage–
     fouten, zonder kilometerbeperking
    • 5 jaar Hyundai Voertuiginspectie
    • Hyundai levenslange Mobiliteitsgarantie
    • Nieuwwaardedekking
    • Hyundai Navigatie Onderhoud en updates
    Vanaf € 21.995,- of € 489,- p.m.
    i30 Wagon
    Gallery
    Experience


    previous
    next
    Ontdek de Hyundai i30 wagon

    Meer weten van deze Hyundai? Maak een afspraak bij uw Hyundai-dealer voor een proefrit of vraag de uitgebreide brochure aan en ontvang de informatie snel thuis.

    ABONNEMENTEN

    Een nieuwe Hyundai i30 wagon voor een vast bedrag per maand

    Een nieuwe Hyundai i30 wagon vooreen vast bedrag per maand

    Bereken uw maandbedrag

    HIGHLIGHTS

    • Bijzonder efficiënt

     De Hyundai i30 Wagon is één van de zuinigste auto's in zijn klasse. Zowel de 1.6 benzinemotor als de 1.6 dieselmotor voor de Hyundai i30 Wagon combineert verfrissende prestaties in de stad en op de snelweg met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot.
    • Sportief én ruim

     Het sportieve uiterlijk van de Hyundai i30 Wagon betekent zeker niet dat er moet worden ingeleverd in ruimte. Integendeel. De auto biedt een ruim en comfortabel interieur met veel bagageruimte, zodat de hele familie de spullen gemakkelijk kwijt kan.
    • Kwaliteit gegarandeerd

     De Hyundai i30 Wagon is ontworpen met oog voor detail, zorg wat betreft styling en kwaliteit in het achterhoofd

    ONTDEK

    Verfijning in elk detail

    De Hyundai i30 Wagon heeft een bijzonder stijlvol exterieur. Zijn indrukwekkende verschijning dankzij de krachtige, vloeiende lijnen
    en het luxe afgewerkte interieur maken één ding duidelijk: de nieuwe Hyundai i30 Wagon is allesbehalve alledaags.


    • Fluidic Sculpture De kenmerkende designtaal van Hyundai – Fluidic Sculpture – brengt de Hyundai i30 Wagon een nieuw niveau van stijl en elegantie. De strakke, taps toelopende lijnen in de carrosserie suggereren beweging, zelfs als de auto stilstaat. Op de flanken wekt de afwisseling van licht en schaduw spanning en emotie op. Het opvallend atletische voorkomen sluit perfect aan op het op de Europese voorkeur afgestemde rijgedrag en comfort van de Hyundai i30 Wagon.


    • Oog voor detail Het interieur van de Hyundai i30 Wagon voelt als thuiskomen. De kwalitatief hoogwaardige materialen die zijn gebruikt in het interieur en de aandacht voor detail, geven de inzittenden een gevoel van exclusiviteit. Elk component is vervaardigd om de aantrekkingskracht te vergroten en een zintuiglijke ervaring te bieden waar geen enkele andere auto in deze klasse aan kan tippen. Op bestuurder en passagiers maakt de Hyundai i30 Wagon altijd een sterke indruk, die keer op keer wordt bevestigd.


    • Meer ruimte De Hyundai i30 Wagon biedt 528 liter bagageruimte met de achterbankleuning rechtop. Voor extra ruimte, bescherming en gebruiksgemak is de Hyundai i30 Wagon uitgerust met een bagagenet (vanaf de i-Motion-uitvoering) en een opbergvak onder de laadvloer, die zorgen voor meer comfort en veiligheid. Met de in twee delen gescheiden achterbank volledig neergeklapt ontstaat er een geheel vlakke laadvloer die de inhoud van de bagageruimte vergroot naar een indrukwekkende 1.642 liter.


    • Bluetooth®
     Bluetooth met spraakherkenning is standaard op elke Hyundai i30 Wagon. Zo kunt u onderweg veilig telefoontjes plegen. Ook is het dankzij Bluetooth mogelijk om muziek te streamen. Standaard vanaf de i-Motion.


    • Flex Steer
     Dynamiek staat voorop en dat blijkt ook uit een nieuwe vinding van Hyundai: Flex Steer. Deze stuurbekrachtiging kan de bestuurder naar eigen voorkeur variëren: de Normal-stand biedt de perfecte ondersteuning in de stad en op landelijke weggetjes. De Comfort-stand maakt inparkeren eenvoudiger dan ooit en de Sport-stand verscherpt de respons van het stuurwiel en het gaspedaal ideaal op de buitenweg en bij hogere snelheden.


    • Navigatie
     Het navigatiesysteem omvat een groot 7-inch touchscreen kleurenscherm met spraakherkenning, Bluetooth en een achteruitrijcamera met projectie op het 7-inch kleurenscherm (standaard vanaf i-Vision-uitvoering).


    • Smart Key en startknop
     Als u de Smart Key bij u draagt, herkent de Hyundai i30 Wagon u en worden de portieren automatisch ontgrendeld. Via de startknop kunt u de auto starten (standaard op i-Catcher-uitvoering). Een sleutel is dus niet nodig.

    RIJDEN

    Indrukwekkend efficiënt

    De 1.6 CRDi-dieselmotor heeft een zeer lage uitstoot van 97 g/km bij een gemiddeld verbruik van slechts 3,7 l/100 km (volgens EC-norm). Dat is omgerekend 1 liter op 27 kilometer - en dat bij een behoorlijk topvermogen van 94 kW (128 pk). De 1.6 GDI-benzinemotor levert een topvermogen van 99 kW (135 pk) en zet daar eveneens een voor een benzinemotor laag verbruik tegenover. Gemiddeld bedraagt dat 5,0 l/100 km (1 op 20, volgens EC-norm) met een CO2- uitstoot van 118 g/km.


    • Motoren De stijlvolle Hyundai i30 Wagon wordt in Nederland geleverd met keus uit een 99 kW (135 pk) sterke 1.6 GDI direct ingespoten benzinemotor en een 1.6 direct ingespoten common-raildieselmotor met 94 kW (128 pk). Beide motoren hebben een A-label en vallen voor zakelijk rijders in het gunstige belastingtarief van 20 procent. Ook de Hyundai i30 Wagon krijgt de aantrekkelijke 5 jaar Driedubbele Garantie van Hyundai mee.


    • Blue Drive De Hyundai i30 Wagon is ook als Blue-uitvoering leverbaar. Blue Drive omvat een geavanceerd energiebesparend start-stopsysteem, banden met een lage rolweerstand, aanpassingen aan de transmissie en een verbeterde aerodynamica. En in combinatie met de zuinige motoren betekent dat tevens gunstige milieulabels en hoeft de zakelijk rijder voor de meeste Blue-uitvoeringen slechts 20 procent bijtelling te betalen.


    • Veiligheid
     Hyundai heeft de Hyundai i30 Wagon uitgerust met tal van actieve veiligheidssystemen. ABS, ESP en VDC (Vehicle Dynamic Control) zijn standaard op alle uitvoeringen. VDC helpt een slip te voorkomen: waar ESP dit met remingrepen doet, grijpt VDC (ook bekend als VSM) in met stuurcorrecties indien er sprake is van meer slip aan een zijde. Doordat VDC stuurcorrecties uitvoert met een drukkracht van 600 gram, zijn deze eventueel te overrulen door de bestuurder. De Hill-start Assist Control zorgt ervoor dat de auto bij wegrijden op een helling niet meteen wegrolt. En mocht een inzittende (ook achterin!) zijn vergeten de veiligheidsgordel om te doen, dan klinkt er een waarschuwingssignaal.


    • Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie
     Met de 5 jaar Driedubbele Garantie biedt Hyundai veruit de beste garantie van dit moment: vijf jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking, zonder uitsluiting van onderdelen en mét een uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa. Deze mobiliteitsservice kent evenmin beperkingen. Het dekkingsgebied is heel Europa en de Hyundai-rijder wordt ook weer op weg geholpen als hij is gestrand vanwege een eigen fout.


    • Zes airbags
     De Hyundai i30 Wagon is standaard voorzien van maar liefst zes airbags. Dat zijn front-, zij- en gordijnairbags. Een knieairbag aan de bestuurderszijde is standaard vanaf de i-Motion-uitvoering.


    • Kindveiligheid
     Speciaal voor het veilig kunnen vervoeren van kinderen zijn er op de achterbank in de Hyundai i30 Wagon ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes geplaatst. Bovendien is de airbag voor de voorste passagier uit te schakelen.

    BUSINESS EDITION

    Hyundai i30 Wagon Business Edition

    De Business Edition-uitvoering van de Hyundai i30 Wagon is standaard uitgerust met een navigatiesysteem met touchscreen en een achteruitrijcamera, parkeersensoren voor- en achter, lichtmetalen 15-inch velgen en climate control.

    Nog unieker is dat hij al deze extra’s combineert met enorm veel ruimte. De nieuwe Hyundai i30 Wagon is 18,5 centimeter langer dan de hatchback. Daarmee is de Wagon een van de ruimste in zijn klasse: ideaal voor zakelijk rijders die een voorkeur hebben voor nog meer laadruimte en gebruiksgemak.

    En natuurlijk vallen de benzine- en dieselmotoren voor de Hyundai i30 Wagon Business Edition in de gunstige bijtellingcategorie van 20 procent: dat geldt voor de benzinevariant tot 1 januari 2013 en voor de dieselvariant tot minimaal 1 januari 2016. Gedurende de looptijd blijft het bijtellingspercentage gelijk, dus als de looptijd vóór 1 januari 2013 ingaat, dan profiteert u ook met de bezinevariant nog jaren van 20 procent bijtelling.

    Interactieve film

    ACCESSOIRES

    • THULE PRORIDE 591 BIKE CARRIER

     THULE PRORIDE 591 BIKE CARRIER

     € 145,00
    • BAGAGEBAK RUBBER

     BAGAGEBAK RUBBER

     € 69,00
    • DAKDRAGER ALUMINIUM

     DAKDRAGER ALUMINIUM

     € 259,00
    • TREKHAAK MET VASTE KOGEL

     TREKHAAK MET VASTE KOGEL

     € 399,00
    • TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGEL

     TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGEL

     € 549,00
    • HULPVERENSET

     HULPVERENSET

     € 359,00
    • UITBREIDINGSSET T.B.V. PIN 10 ACCULADER

     UITBREIDINGSSET T.B.V. PIN 10 ACCULADER

     € 85,00
    • TREKHAAKKABELSET 13 POLIG

     TREKHAAKKABELSET 13 POLIG

     € 409,00
    • LED-VERLICHTING VOETENRUIMTE

     LED-VERLICHTING VOETENRUIMTE

     € 149,00
    • BUMPER BESCHERMING HOEK

     BUMPER BESCHERMING HOEK

     € 89,00
    • SPIEGELKAPPEN RVS HOOGGLANS

     SPIEGELKAPPEN RVS HOOGGLANS

     € 179,00
    • SPATLAPPENSET ACHTER

     SPATLAPPENSET ACHTER

     € 49,00
    • ACHTERKLEPLIJST RVS HOOGGLANS

     ACHTERKLEPLIJST RVS HOOGGLANS

     € 89,00
    • DEURLIJST RVS ROOD

     DEURLIJST RVS ROOD

     € 169,00
    • DEURLIJST RVS GEBORSTELD

     DEURLIJST RVS GEBORSTELD

     € 149,00
    • GRILLELIJST ONDER HOOGGLANS ROOD

     GRILLELIJST ONDER HOOGGLANS ROOD

     € 229,00
    • GRILLELIJST ONDER GEBORSTELD

     GRILLELIJST ONDER GEBORSTELD

     € 199,00
    • GDI LOGO ROOD

     GDI LOGO ROOD

     € 29,00
    • GRILLE TRIM RVS

     GRILLE TRIM RVS

     € 119,00
    • GRILLE TRIM RVS GEBORSTELD

     GRILLE TRIM RVS GEBORSTELD

     € 119,00
    • GRILLE TRIM RVS RED

     GRILLE TRIM RVS RED

     € 129,00
    • SPIEGELKAPPEN RVS HOOGGLANS

     SPIEGELKAPPEN RVS HOOGGLANS

     € 209,00
    • SPIEGELKAPPEN GEBORSTELD STAAL

     SPIEGELKAPPEN GEBORSTELD STAAL

     € 209,00
    • GRILLE LAMELLEN GEBORSTELD

     GRILLE LAMELLEN GEBORSTELD

     € 159,00
    • MISTLAMPOMLIJSTING RVS ROOD

     MISTLAMPOMLIJSTING RVS ROOD

     € 219,00
    • MISTLAMPOMLIJSTING RVS GEBORSTELD

     MISTLAMPOMLIJSTING RVS GEBORSTELD

     € 199,00
    • RAAMLIJSTEN RVS GEBORSTELD

     RAAMLIJSTEN RVS GEBORSTELD

     € 199,00
    • RAAMLIJSTEN RVS HOOGGLANS

     RAAMLIJSTEN RVS HOOGGLANS

     € 199,00
    • RVS PAKKET BASIS

     RVS PAKKET BASIS

     € 549,00
    • LAAT UW DLR SNACHTS BRANDEN

     LAAT UW DLR SNACHTS BRANDEN

     € 79,00
    • KLEDINGHANGER

     KLEDINGHANGER

     € 59,00
    • MATTENSET RUBBER

     MATTENSET RUBBER

     € 69,00
    • MATTENSET NAALDVILT

     MATTENSET NAALDVILT

     € 39,00
    • MATTENSET LUXE VELOURS

     MATTENSET LUXE VELOURS

     € 79,00
    • AUTOSPECIFIEKE TASSENSET

     AUTOSPECIFIEKE TASSENSET

     € 349,00
    • MATSET SEMI VELOURS

     MATSET SEMI VELOURS

     € 35,00
    • MATTENSET LUXE VELOURS

     MATTENSET LUXE VELOURS

     € 55,00
    • INSTAPLIJSTEN RVS

     INSTAPLIJSTEN RVS

     € 119,00
    • INSTAPLIJSTEN RVS MET RODE INLEG

     INSTAPLIJSTEN RVS MET RODE INLEG

     € 135,00
    • LEDER\KUNSTLEDER (50/50) INTERIEUR

     LEDER\KUNSTLEDER (50/50) INTERIEUR

     € 1.369,00
    • MASSAGE STOEL ALLEEN ICM LEDER INTERIEUR

     MASSAGE STOEL ALLEEN ICM LEDER INTERIEUR

     € 299,00
    • BEKLEDEN LEDER STUURWIEL

     BEKLEDEN LEDER STUURWIEL

     € 269,00
    • STOELVERWARMING 2 STOELEN ICM LEDER

     STOELVERWARMING 2 STOELEN ICM LEDER

     € 249,00
    • TELEFOONMONTAGE SET

     TELEFOONMONTAGE SET

     € 15,95
    • SMARTPHONEHOUDER TBV TELEFOONMON. SET

     SMARTPHONEHOUDER TBV TELEFOONMON. SET

     € 7,95
    • KLASSE 3 ALARM

     KLASSE 3 ALARM

     € 899,00
    • PARKEERSENSOREN ACHTER

     PARKEERSENSOREN ACHTER

     € 379,00
    • PARKEERSENSOREN VOOR

     PARKEERSENSOREN VOOR

     € 449,00
    • AUTOMATISCHE SPIEGEL INKLAP MODULE

     AUTOMATISCHE SPIEGEL INKLAP MODULE

     € 99,00
    • ACTIEVE A-STIJLHOUDER TBV TOMTOM

     ACTIEVE A-STIJLHOUDER TBV TOMTOM

     € 169,00
    • CRUISECONTROLKIT

     CRUISECONTROLKIT

     € 699,00
    • PIONEER AVIC F860BT TBV I30GD

     PIONEER AVIC F860BT TBV I30GD

     € 1.199,00
    • PIONEER F960BT TBV I30GD

     PIONEER F960BT TBV I30GD

     € 1.579,00
    • 15 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     15 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.049,00
    • 16 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     16 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.209,00
    • 16 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     16 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     € 1.049,00
    • 16 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     16 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     € 1.329,00
    • 16 INCH VELG SPARCO TERRA MET BAND

     16 INCH VELG SPARCO TERRA MET BAND

     € 1.259,00
    • 17 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     17 INCH VELG MSW 77 MET BAND

     € 1.339,00
    • 17 INCH VELG SPARCO TARMACMET BAND

     17 INCH VELG SPARCO TARMACMET BAND

     € 1.579,00
    • 17 INCH VELG MSW 24 MET BAND

     17 INCH VELG MSW 24 MET BAND

     € 1.449,00
    • 17 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     17 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.499,00
    • 18 INCH VELG MSW 24 MET BAND

     18 INCH VELG MSW 24 MET BAND

     € 1.699,00
    • 18 INCH VELG SPARCO PISTA MET BAND

     18 INCH VELG SPARCO PISTA MET BAND

     € 1.959,00
    • 18 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     18 INCH VELG MSW 25 MET BAND

     € 1.869,00
    • 18 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     18 INCH VELG OZ X5B MET BAND

     € 2.099,00

    Alle prijzen zijn inclusief montage

    PRIJZEN

    Hyundai i30 wagon Bijtelling Transmissie Aandrijving Netto catalogus­ prijs BTW BPM Consumenten­prijs
    incl. BTW en BPM
    Netto bijtelling 42% Netto bijtelling 52%
    1.6 GDI i-Drive Cool 25% 6 MT 2WD € 14.179,- € 2.977,- € 4.839,- € 21.995,- € 192,46 € 238,28
    1.6 GDI i-Motion 25% 6 MT 2WD € 15.005,- € 3.151,- € 4.839,- € 22.995,- € 201,21 € 249,11
    1.6 GDI i-Motion plus 25% 6 MT 2WD € 16.245,- € 3.411,- € 4.839,- € 24.495,- € 214,33 € 265,36
    1.6 GDI Go! 25% 6 MT 2WD € 16.658,- € 3.498,- € 4.839,- € 24.995,- € 218,71 € 270,78
    1.6 GDI i-Vision 25% 6 MT 2WD € 17.071,- € 3.585,- € 4.839,- € 25.495,- € 223,08 € 276,20
    Kleuren Consumentenprijs
    incl. BTW
    Standaard lak Zonder meerprijs
    Metalic € 595,-
    Mica Parelmoer € 635,-
    Verlengde Garantie Consumentenprijs
    incl. BTW
    6e jaar € 382,-
    6e + 7e jaar € 686,-
    Snelle beslissers t/m 7e jaar € 633,-

    De Hyundai Verlengde Garantie moet aansluiten op de fabrieksgarantie. Speciale
    aanbieding voor snelle beslissers: Verlengde Garantie tot en met het 7e jaar direct afsluiten
    bij aanschaf van uw nieuwe Hyundai. Kilometerbeperking Hyundai Verlengde Garantie:
    6e+7e jaar benzine: 200.000 km

    afleverkosten Standaard
    afleverpakket*
    Luxe
    afleverpakket*
    Hyundai i30 wagon € 679,- € 99,- € 159,-
    Recyclingbijdrage € 45,-*
    Kosten inschrijven kentekenregister, identiteitsvaststelling en tenaamstelling € 48,70**

    * Incl. BTW
    ** € 45,- incl. 0 % btw , € 3,70 incl. 21 % btw

    VERBRUIKSCIJFERS

    Hyundai i30 wagon Bijtelling Transmissie l/100 km g/km Label Carrosserie Aandrijving
    1.6 GDI Go! Blue 25% 6 MT 5.8 130 B wagon 2WD
    1.6 GDI i-Drive Cool Blue 25% 6 MT 5.8 130 B wagon 2WD
    1.6 GDI i-Motion Blue 25% 6 MT 5.8 130 B wagon 2WD
    1.6 GDI i-Motion plus Blue 25% 6 MT 5.8 130 B wagon 2WD
    1.6 GDI i-Vision Blue 25% 6 MT 5.8 130 B wagon 2WD