Vind een Hyundai dealer bij u in de buurt

Bij de aanschaf van een nieuwe auto gaat u niet over een nacht ijs. Daarom doen we er bij Hyundai alles aan om u op een zo prettig mogelijk wijze te helpen in uw zoektocht. En dat gaat veel verder dan een goed gesprek en een kop verse koffie. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hechten we bij Hyundai enorm veel waarde aan een zo goed mogelijk service. En dat kan alleen met zo goed mogelijk opgeleid personeel. Vol trots mogen wij stellen dat onze Hyundai-dealers tot de beste autodealers ter wereld behoren. En om die naam hoog te houden, zijn wij uiterst kritisch op onszelf en meten we voortdurend de kwaliteit van de service binnen de dealerorganisatie.

Kwaliteit

Meer dan 100 Hyundai dealers
tot uw dienst!

  • Beoordelen van de service

    De uitkomst van de kwaliteitsmetingen gebruiken wij om onze dealerorganisatie nog verder te verbeteren. Daarnaast hechten wij heel veel waarde aan uw mening. Immers, wie kan nu beter de service van een dealer beoordelen dan de klant zelf?

  • Five star rating

    Bij Hyundai werken wij met een sterrenwaarderingssysteem: ‘Five star rating’. Dat werkt zo: na aankoop van een nieuwe Hyundai of na een werkplaatsbezoek kunt u per mail een digitale enquête ontvangen. Hierin deelt u sterren uit voor uw ervaringen in deze vestiging, variërend van nul tot vijf sterren (uitstekende service). Uw beoordeling telt mee in de algemene score van de betreffende Hyundai-dealer.

  • Hyundai-dealer Reviews

    Indien u de ‘Five star rating’-enquête hebt ontvangen en ingevuld, dan kunt u uw ervaringen bij uw dealer ook weergeven in een review. Deze ervaring wordt – indien u hiervoor uw toestemming verleent – net als de sterrenscore gepubliceerd op onze website. Andere bezoekers kunnen zo snel en eenvoudig zien hoe onze Hyundai-dealers – gezien door de ogen van de echte klanten – presteren op het gebied van dienstverlening.

Berichten

Maximale score Hyundai Tucson bij botsproef

Maximale score Hyundai Tucson bij botsproef

2 dagen geleden | Nieuws & Tips
Ook 4% bijtelling? Kies dan voor waterstof!

Ook 4% bijtelling? Kies dan voor waterstof!

2 dagen geleden | Nieuws & Tips
Zoveel voordeel laat u toch niet lopen?

Zoveel voordeel laat u toch niet lopen?

2 dagen geleden | Nieuws & Tips
Wat heeft Hyundai met een online kledingwinkel?

Wat heeft Hyundai met een online kledingwinkel?

3 dagen geleden | Nieuws & Tips, MVO
Lees meer op iMotion, het digitale magazine van Hyundai